Jocul a fost primul inventat în anii 1960 de Robert Donner, un inginer de software din Statele Unite.

Minesweeper cere jucătorului să descoperiți toate pătratele liber de mine. Trebuie făcut fără să apăsați vreo mină. Jucătorul trebuie să-și dea seama ce mine sunt situate pe numărul de indicii date de alte pătrate din jurul lor. Dacă pătrat este marcat a 2, înseamnă există două mine în zonă .

Minesweeper este un joc care poate fi jucat de oameni de toate vârstele. Jocul poate fi jucat pe toate o varietate de platforme, inclusiv desktop calculatoare, dispozitive mobile precum și site-uri de jocuri online.

Jocul poate fi jucat în multe tipuri, fiecare cu diferite Există mai multe moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Mărimea câmpului minat și numărul de mine în câmpul minat determină nivelul de dificultate. Pentru jucătorii avansați, este posibil să se folosească câmpuri minate mai mari cu mai multe mine pentru a face jocul mai dificil.

Minesweeper a devenit o cultură care are fani care creează propriile variații ale jocului concurând unul împotriva celuilalt, și chiar creându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen cultural popular. Fanii fă propriile variații, și concura împotriva unuia cealaltă și chiar să construiască comunități proprii. Minesweeper este subiectul unei varietăți de forumuri și site-uri web unde jucătorii sunt capabili să se conecteze a discuta strategii, și a face schimb sugestii.

Este și un sport antrenant și provocator, minesweeper Minesweeper a fost folosit ca un instrument de predare abilități de raționament și de rezolvare a problemelor. Se folosește în educație medii pentru a a ajuta la dezvoltarea abilităților de gândire critică și să sporească nivelul elevilor abilitatea de a aborda dificil probleme.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un demodat din toate timpurile. Este placut de diferite vârste și niveluri de calificare și a a devenit o cultură populară cu un fenomen dedicat care urmărește. Minesweeper este o modalitate excelentă de a petrece ore de stimulare mentală și distractie, indiferent dacă ești un jucător pasionat care caută să-și să-și dezvolte capacități sau pentru ceva distractiv pentru a-ți petrece timpul.

  • Partner links