Jocul a fost dezvoltat în anii 60 de Robert Donner, un inginer de software din Statele Unite.

Pentru a juca Minesweeper jucătorul trebuie să descoperă toate pătratele fără mine, minesweeper spielen fără a face clic pe mine. Jucătorul trebuie să deducă locația minelor pe numărul de indicii care sunt furnizate de alte pătrate din jurul lor. De exemplu, dacă una pătrat are un număr 2 ceea ce înseamnă există două mine în jurul pătratul.

minesweeper kostenlos a evoluat într-un clasic joc se bucură de toți jucătorii, vârste și niveluri de îndemânare. Jocul este accesibil pe o gamă largă de platforme, cum ar fi desktop calculatoare, dispozitive mobile, precum și site-uri de jocuri online.

Jocul se joacă în diverse moduri, cu diverse Există diferite moduri de joc cu dificultate Es gibt unterschiedliche unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose nivelurile de dificultate sunt tipic determinate de dimensiunea câmpului minat, precum și numărul de mine. Jucătorii avansați pot folosi un câmp minat și mai mare și mai multe mine, făcând jocul mai dificil.

Minesweeper a devenit o cultură care are fani care creează propriile variații ale jocului concurând unul împotriva celuilalt, și chiar formându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen cult. Fanii creează propriile versiuni, provoca pe unul altul și chiar formmează comunități proprii. Minesweeper este subiectul a numeroase site-uri web și forumuri care le permit jucătorilor să se întâlnească cu alți jucători, împărtășiți strategii și strategii.

Minesweeper nu este doar un interesant și provocator, dar poate și angajat pentru a preda raționare și rezolvarea problemelor. A fost folosit în săli de clasă pentru a ajuta studenții să se dezvolte abilități de gândire analitică și își îmbunătățesc capacitatea de a gândi prin probleme complicate.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, minesweeper kostenlos das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un demodat din toate timpurile. Acum este un favorit delectat de toate niveluri de. Minesweeper oferă ore de stimulare mentală și divertisment, indiferent dacă ești un fan care dorește să-și îmbunătățească aptitudinile sau un jucător care caută pentru ceva distractiv pentru a te distra.

  • Partner links