Minesweeper este un clasic strategie și joc logic care a fost jucat de jucători de peste tot pe tot globul de mult timp. scopul jocului este a găsi toate minele ascunse pe câmp și expunerea toate pătratele care sunt libere de mine.

Minesweeper este un clasic strategie și joc logic care a fost jucat de jucători de peste tot pe tot globul de mult timp. scopul jocului este a găsi toate minele ascunse pe câmp și expunerea toate pătratele care sunt libere de mine.

Home / Uncategorized / Minesweeper este un clasic strategie și joc logic care a fost jucat de jucători de peste tot pe tot globul de mult timp. scopul jocului este a găsi toate minele ascunse pe câmp și expunerea toate pătratele care sunt libere de mine.

Jocul a fost primul dezvoltat în anii 1960 de Robert Donner, minesweeper kostenlos un inginer de software din Statele Unite.

play minesweeper va cere jucătorului să găsiți toate pătratele liber de mine. Trebuie făcut fără să faceți clic vreo mină. Jucătorul trebuie să deducă unde se află minele pe indicii oferite de pătratele din jurul lor. De exemplu, dacă a pătrat este marcat cu un numărul 2 înseamnă există două mine înconjur că.

Minesweeper a devenit un clasic joc care este jucat de toți jucătorii, vârste și niveluri de competență diferite. El poate fi jucat pe diverse platforme inclusiv computere desktop și dispozitivele mobile, precum și de asemenea, pe site-uri de jocuri online.

Jocul poate fi jucat în diferite moduri, cu diferite Există diferite moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Mărimea câmpului minat și numărul de mine în câmpul minat determină nivelul de dificultate. Pentru jucătorii avansați, este posibil să se folosească câmp minat mai mare, cu mai multe mine, făcând jocul mai dificil.

unii altora și chiar formându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen cultural . Fanii dezvolte propriile versiuni, provoca pe unul altul și chiar creează comunități proprii. Minesweeper este subiectul a numeroase forumuri și site-uri web unde jucătorii sunt capabili să se conecteze și discutați despre strategii, precum și împărtășiți sfaturi.

Minesweeper nu numai un joc plăcut și provocator dar poate și folosit pentru a ajuta la predare gândire și abilități de rezolvare a problemelor. A fost folosit în ambienturi educaționale pentru a a ajuta elevii să se dezvolte abilități de gândire analitică și își sporesc capacitatea de a gândi prin probleme complicate.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, minesweeper online das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un demodat din toate timpurile. A devenit un popular delectat de toate vârstele. Puteți alege să îl jucați ca ceva de-a face cu timpul dvs., o modalitate de a vă distra timpul tău, sau ești un fan pasionat care își dorește să-ți perfecționează-ți abilitățile, Minesweeper este un joc care vă va oferi cu siguranță multe ore de divertisment și stimulare mentală.

  • Partner links