Minesweeper este un clasic strategie și joc logică care are fost plăcut de jucătorii din jur lumea de zeci de ani. scopul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse pe un câmp în timp ce se dezvăluie întregul câmp fără mine.

Minesweeper este un clasic strategie și joc logică care are fost plăcut de jucătorii din jur lumea de zeci de ani. scopul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse pe un câmp în timp ce se dezvăluie întregul câmp fără mine.

Home / Uncategorized / Minesweeper este un clasic strategie și joc logică care are fost plăcut de jucătorii din jur lumea de zeci de ani. scopul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse pe un câmp în timp ce se dezvăluie întregul câmp fără mine.

Jocul a fost initial inventat în anii 1960 de Robert Donner, un inginer de software din Statele Unite.

Pentru a juca Minesweeper, jucătorul trebuie să descoperă toate pătratele fără mine și nu faceți clic pe orice mine. Jucătorul trebuie să determine unde se află minele pe indicii care sunt furnizate de pătratele din jurul lor. Dacă pătratul este marcat cu 2 indică că există două mine în regiune .

minesweeper spielen a devenit un clasic joc se bucură de toți jucătorii, abilități și vârste. Jocul poate fi jucat pe o varietate de platforme cum ar fi computerele desktop, dispozitivele mobile as precum și site-urile de jocuri online.

Jocul se joacă în diverse moduri, cu diferite Există diferite moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Mărimea și cantitatea de mine care se găsesc în câmpul minat determină nivelul de dificultate. Jucătorii avansați pot profita de un câmp minat mai mare și mai multe mine. Acest lucru face jocul mai dificil.

unii altora, și chiar formându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen cult. Fanii își pot crea propriile variații, concura împotriva uneia altul și chiar formmează comunități proprii. Minesweeper este subiectul unei varietăți de forumuri și site-uri web unde jucătorii sunt capabili să se conecteze și discutați despre strategii, precum și împărtășiți sfaturi.

Minesweeper nu numai un joc provocator și distractiv, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru a preda arta de a rezolva probleme și logica. A fost folosit în săli de clasă pentru a a ajuta elevii să se dezvolte capacități de gândire critică și își măresc capacitatea de a gândi prin probleme complicate.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un clasic din toate timpurile. A devenit un popular delectat de toate diferite vârste. Dacă cauți un mod distractiv de a trece timpul sau ești un fan pasionat care își dorește să-ți să-ți sporească abilitățile, minesweeper spielen Minesweeper este un joc care vă va oferi ore de divertisment precum și stimulare mentală.

  • Partner links