Minesweeper este un iconic strategie și joc de logică care are fost de bucurie de jucători de peste tot lumea de zeci de ani. obiectivul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse într-un câmp și apoi dezvăluirea toate pătratele fără niciun pătrat mine.

Minesweeper este un iconic strategie și joc de logică care are fost de bucurie de jucători de peste tot lumea de zeci de ani. obiectivul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse într-un câmp și apoi dezvăluirea toate pătratele fără niciun pătrat mine.

Home / Uncategorized / Minesweeper este un iconic strategie și joc de logică care are fost de bucurie de jucători de peste tot lumea de zeci de ani. obiectivul jocului este a evita toate minele care sunt ascunse într-un câmp și apoi dezvăluirea toate pătratele fără niciun pătrat mine.

Jocul a fost inițial dezvoltat în anii 60 de Robert Donner, un inginer de software din Statele Unite.

Minesweeper cere jucătorului descoperiți toate pătratele complet liber de mine. Acest lucru trebuie făcut fără să faceți clic vreo mină. Jucătorul trebuie să determine ce mine sunt situate pe indicii care sunt furnizate de alte pătrate din jurul lor. Dacă o zonă este marcată de 2 indică că există două mine în zonă .

Minesweeper este acum un clasic joc care se bucură de jucătorii tuturor vârste și niveluri de competență diferite. El poate fi jucat pe o varietate de platforme cum ar fi computerele desktop, dispozitivele mobile, precum și precum și site-urile de jocuri online.

Jocul poate fi jucat într-o varietate de stiluri, cu diferite Există mai multe moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Nivelurile de dificultate sunt de obicei determinate de dimensiunea câmpului minat și cantitatea de mine. Jucătorii avansați pot juca cu câmpuri minate mai mari și mai mult mine. Acest lucru face jocul mult mai provocator.

unii altora, și chiar formându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen cult. Fanii își pot crea propriile versiuni, și concura împotriva unuia altul și chiar formmează comunități proprii. play minesweeper este subiectul unei varietăți de site-uri web și forumuri care le permit jucătorilor să interacționeze cu alți jucători, împărtășiți strategii și strategii.

Minesweeper nu numai un interesant și provocator, dar poate și angajat pentru a preda gândire și abilități de rezolvare a problemelor. A fost folosit în ambienturi educaționale pentru a a ajuta elevii să se dezvolte capacități de gândire critică și își măresc capacitatea de a gândi prin probleme complexe.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un atemporal din toate timpurile. A devenit un favorit jucat de jucători de toate vârstele. Puteți alege să îl jucați ca ceva de-a face cu timpul dvs., o modalitate de a vă distra timpul tău sau ești un fan pasionat care își dorește să-ți îmbunătățește-ți abilitățile, play minesweeper Minesweeper este un joc care vă va oferi ore nesfârșite de distracție și stimulare mentală.

  • Partner links