Robert Donner war ein Softwareentwickler der Statele Unite, der im Jahr 1960 erfunden wurde und im Jahr 1960 in die Softwareentwicklung eingestiegen ist. Jocul a fost inclus mai târziu în Windows și rapid a devenit un joc popular în jur lumea.

Pentru a juca Minesweeper, jucătorul trebuie să să poată găsi toate pătratele care nu au mine, fără a face clic pe orice mine. Jucătorul trebuie să determine locația minelor pe numărul de indicii oferite de pătrate din jurul lor. Dacă pătrat este marcat numărul 2, implică că există două mine înăuntrul zona .

Minesweeper este un joc jucat de jucători de toate vârstele. El poate fi jucat pe diverse platforme cum ar fi computerele desktop, dispozitivele mobile as precum și site-urile de jocuri online.

Jocul poate fi jucat în multe stiluri, cu diferite Există diferite moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Nivelurile de dificultate sunt în general determinate de dimensiunea câmpului minat, precum și cantitatea de mine. Jucătorii avansați pot folosi un câmp minat mai mare cu mai multe mine de făcut jocul mai provocator.

Minesweeper a devenit un cult pe măsură ce fanii își creează propriile variații ale jocului concurând unul împotriva celuilalt, și chiar creându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen în lumea culturii. Fanii dezvolte propriile variații, concura împotriva uneia cealaltă și chiar să construiască propriile lor comunități. Minesweeper este subiectul unei varietăți de site-uri web și forumuri care le permit jucătorilor play minesweeper să interacționeze, să discute strategii și să partajeze sfaturi.

Este și un sport antrenant și provocator, Minesweeper a fost folosit ca un instrument de predare arta rezolvării problemelor și logicii. Se folosește adesea în educație setări ca instrument pentru a a ajuta la dezvoltarea abilităților de gândire critică și îmbunătățirea elevilor abilități de a rezolva dificil probleme.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, Minesweeper das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un iconic din toate timpurile. Este placut de jucatori de toate vârstele și abilitățile și a a devenit o cultură populară care și-a câștigat o bază de fani dedicati. Minesweeper oferă ore de antrenament a minții și divertisment, minesweeper online indiferent dacă ești un fan pasionat care caută să-și să-și îmbunătățească capacități sau pentru un mod pentru a-ți petrece timpul.

  • Partner links